HENKILÖKUNTA

Mia

Erikoishieroja / Koulutettu hieroja

erikoistunut kivunhoitamiseen

Hei ja tervetuloa!

Ammattimaista ja laadukasta hierontaa Helsingissä Vuosaaressa. Vastaanotan potilaat/asiakkaat vastaanotolla. Olen terveyshuollon ammattilainen, koulutettu hieroja, lisäksi olen lisäkouluttautunut erikoishierojaksi, jossa erikoistumiseni on kivun hoitoon. 


Olen suorittanut hieronnan erikoisammattitutkinnon osan, suuntautuminen on niska-hartiaseuden ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen. 


Päivitän osaamistani säännöllisesti ammatillisilla koulutuksilla, jotta pystyn palvelemaan asiakkaitani mahdollisimman monipuolisesti.

 


Hierojana minulla on vuosien työkokemusta. Hoidon aikana käytän monipuolisia, erilaisia tekniikoita ja otteita. Useat potilaat/asiakkaat kuvaavat hoitoni on lähempänä fysioterapeutin kaltaista hoitoa kuin tavanomaista hieronnan tyyliä. Voit varautua tähän, kun saavut minulle potilaaksi/asiakkaaksi.


Olen myös vastuullinen ja haluan suojata itseäni sekä asiakkaitani. Olen ottanut molemmat koronarokotukset, joka antaa tehokkaan suojan. Toisen rokotus annoksen olen saanut 28.07.2021.


Voit turvallisin mielin saapua minulle hoidettavaksi.
Kiitos, että jaksoit lukea loppuun.


Tavataan hieronnan merkeissä :)


FYSIKAALISTA HIERONTAA