HENKILÖKUNTA

Mia Mustafa

Erikoishieroja / Koulutettu hieroja

erikoistunut kivunhoitamiseen

Hei ja tervetuloa!

Ammattimaista ja laadukasta hierontaa Helsingissä Vuosaaressa. Vastaanotan potilaat/asiakkaat vastaanotolla. Olen terveyshuollon ammattilainen, koulutettu hieroja, lisäksi olen lisäkouluttautunut erikoishierojaksi, jossa erikoistumiseni on kivun hoitoon.


Olen suorittanut hieronnan erikoisammattitutkinnon osan, suuntautuminen on niska-hartiaseuden ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen. 


Päivitän osaamistani säännöllisesti ammatillisilla koulutuksilla, jotta pystyn palvelemaan asiakkaitani mahdollisimman monipuolisesti.

Minulla on myös ilo jakaa tässä kanssasi iloisen uutisen. Minut on hyväksytty HEO:n Liikunta ja terveystieteen opintolinjalle seuraavalle lukuvuodelle 2022-2023.OPISKELU:
Liikunta- ja terveystieteiden opinnoissa suoritetaan kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustetut Personal Trainer -opinnot
ja kaksi avoimen yliopiston perusopintokokonaisuutta:
• Auktorisoitu Personal Trainer eli APT® sekä European Activen akkreditoima Personal Trainer.
Lisäksi suoritetaan kaksi yliopiston perusopintokokonaisuutta:
• Liikunnan ja terveyden perusopinnot 25 op

• Ravitsemustieteen perusopinnot 26 op
 


Hierojana minulla on vuosien työkokemusta. Hoidon aikana käytän monipuolisia, erilaisia tekniikoita ja otteita. Useat potilaat/asiakkaat kuvaavat hoitoni on lähempänä fysioterapeutin kaltaista hoitoa kuin tavanomaista hieronnan tyyliä. Voit varautua tähän, kun saavut minulle potilaaksi/asiakkaaksi.


Olen myös vastuullinen ja haluan suojata itseäni sekä asiakkaitani. Olen ottanut molemmat koronarokotukset, joka antaa tehokkaan suojan. Toisen rokotus annoksen olen saanut 28.07.2021.


Voit turvallisin mielin saapua minulle hoidettavaksi.
Kiitos, että jaksoit lukea loppuun.


Tavataan hieronnan merkeissä :)


FYSIKAALISTA HIERONTAA