INFRAPUNAHOITO

TDP-erityinen sähkömagneettinen terveyslamppu on uudentyyppinen hoito- ja terveyslaite.
Aineenvaihdunnan edistämisen, fysiologisen puutteen säätelyn, tulehduksen vähentämisen ja kivun lievittämisen avulla TDP-lamppu on osoittautunut poikkeuksellisen tehokkaaksi lukuisien sairauksien, kuten lihaskipua ja kipeitä lihaksia, pehmytkudosvammat, niveltulehdus ja erilaiset ihosairauksien hoidossa.

TDP-lampussa on tavanomaisesta infrapunalampusta ja mikroaaltoterapeuttisesta laitteesta poikkeava pyöreä levy, joka on päällystetty omalla mineraalimuodostelmalla, joka koostuu 33 ihmiskeholle välttämättömästä elementistä. Kun mineraalilevy aktivoidaan sisäänrakennetulla sähköisellä lämmityselementillä, se lähettää erityisen sähkömagneettisten aaltojen kaistan.
Se on sama kuin ihmiskehon vapauttamien sähkömagneettisten aaltojen aallonpituudet ja voimakkuus, ja keho absorboi sitä. Monet hoidot ovat osoittaneet, että mineraalilamppu tarjoaa useita keskeisiä terveysvaikutuksia hierontaterapiassa.


Infrapunahoidon hyödyt ja vaikutukset

1. Verenkierron parantaminen. Terapeuttinen mineraalilämpövalaisin lisää verenkiertoa, mikä auttaa lievittämään erilaisia lihaskipuja, kipeitä lihaksia, niveltulehdusta, bursiittia, selkäkipua, vaikuttaa erilaisiin TULE-sairauksiin ja nivelkipuihin.

2. Lihasten rentoutuminen ja liikealueen parantaminen. Terapeuttinen mineraalilamppu saa lihakset rentoutumaan, mikä parantaa liikealuetta ja auttaa unettomuutta.

3. Eräänlaisen lämpömagneettisen lämmön tuottaminen. Lämpö tunkeutuu potilaan terapeuttiselle alueelle, mikä luo erittäin mukavan ja rennon tunteen.
Infrapuna-lämpölamput käyttävät infrapuna-lämpösäteitä erilaisten sairauksien hoitoon, mukaan lukien: niveltulehdus, reuma, tenniskyynärpää, polvi, olkapää, niska- ja selkäkipu, nivelkipu, lihasvammat ja diabeettinen perifeerinen neuropatia. Tätä täysikokoista infrapuna-lämpölamppua voidaan käyttää myös ihonhoitoon tai hierontaterapiaan.

 TULEHDUKSEN LIEVITYKSEEN