MAKSUTAVAT VARAUS- JA PERUUTUSEHDOTVaraus- ja peruutusehdot

Varauksen teko
Varauksen voit tehdä kätevästi kotisivuillamme. Jokaisen sivuston alareunassa on varauksen yhteydenottolomake,  jossa voit kätevästi varaa hoitoajan milloin sinulle sopii 24/7. Kun olet aikeissa käyttää lahjakorttia tai sarjakorttia maksuna, mainitse lisätietokenttään lahjakortin numero. Tarkempia tietoja vastaanotosta saat varauksen myötä vahvistusviestissä sähköpostissasi. Onnistuneesta varauksesta saat aina varausvahvistuksen sähköpostiisi. Säästä vahvistusviesti, sillä saatat tarvita muutosta tai peruuttamista varten. Varauksesta muistutetaan vielä 48 tuntia ennen ajankohtaa sähköpostitse. Voit tehdä varauksen myös puhelimitse tai jättää soittopyynnön tekstiviestitse tai sähköpostitse, varaustasi tehdessä puhelimitse muista myös mainita tulevasta lahjakortista ja lahjakortin numerosta. Otathan huomioon, että tallennettu varaus on aina sitova. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystietonsa varausta tehdessään. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa varauksesta siinäkin tapauksessa, että tekee varauksen toiselle henkilölle. Mikäli saavut myöhässä varatulle ajalle, veloitetaan silti palvelun hinta, ja hoitoaika alkaa siitä, niin kuin varausvahvistuksessa lukee.

Varauksen muuttaminen

Varauksen voi maksutta/kuluitta muuttaa 48 tuntia (2 vuorokautta)  ennen varattua aikaa.
Muutoksen voi myös tehdä puhelimitse soittamalla tai tekstiviestitse 0400 80 5454,
sähköpostitse; terveyttajahyvinvointiasinulle@gmail.com.
Ajan muutoksesta tulee S-postiin uusi vahvistusviesti onnistuneesta muutoksesta.

Varauksen peruminen

Varauksen peruminen maksutta/kuluitta viimeistään 48 tuntia ( 2 vuorokautta ) ennen varauksen alkua. Peruminen tehdään vahvistusviestinä  lähetä  "PERUUTA AJANVARAUS" , näin varauksesi on peruttu välittömästi. Onnistuneesta peruutuksesta sinulle tulee välittömästi sähköpostitse vahvistus "Varaus peruutettu paikassa terveyttä & Hyvinvointia Sinulle....".
Ajanvarauksen  peruminen onnistuu 24/7h, kaikkina aikoina myös viikonloppuisin.
Voit perua ajan tekstiviestitse puh. 0400805454 kellon ajasta riippumatta 24/7h tai
sähköpostitse: terveyttajahyvinvointiasinulle@gmail.com
viestin tulee olla perillä 48 tuntia ennen varattua ajankohtaa, muista myös ilmoittaa nimesi ja hoitoaika jota haluat perua.

Huomioithan, että laskutetaan palvelun mukaisen hinnan, jos
  • ajanvaraus on peruttu alle 48 tuntia.
  • ajanvarausta ei ole peruttu peruutusajan puitteissa ja/tai asiakas ei saavu paikalle
Näin menettelemme myös maksutavan ollessa lahjakortti, joka katsotaan käytetyksi. Varaathan siis sellaisen ajan, jolloin pystyt varmasti tulemaan paikalle.


TALLENNETTU VARAUS ON SITOVA