Meillä hyvinvointisi on hyvissä käsissä.

Olemme täällä sinua varten. Yrityksemme tarjoaa ystävällistä, korkealaatuista ja ammattitaitoista fysikaalista hierontapalvelua. Henkilökunta on terveydenhuollon ammattilainen, joka kuuluu valvottuun Valviran terveydenhuollon ammattilaisten keskusrekisteriin.


Tarjoamme mm.

#koulutettu hierojan palvelut

#erikoishierojan palvelut, sisältää mm. 

#kivunhoitoa erilaisilla hoitomenetelmillä

#kokonaisvaltaista lihashuoltavaa hierontaa

#purentalihashierontaa

#akupunktio länsimaisen menetelmillä eli 

#dry needling suomeksi kuivaneulaus hoitomenetelmä

#erikoishoitoja;

#guasha-hierontaa

#kuivakuppaus-hierontaa


Milloin voimme auttaa sinua? Milloin on hyvä kääntyä puoleemme?

  • Kun haluat rentouttaa kehoa ja mieltä, voit luottaa meihin.
  • Kun tarvitset kehonhuoltoa tai lihashuoltoa, voit luottaa meihin.
  • Kun sinulla on stressiä, aika on kortilla, olemme täällä sinua varten. Autamme sinua poistamaan / helpottamaan stressin tuomat jännitykset ja kireydet kehostasi. Hieronnan jälkeen mieli ja keho ovat huomattavasti kevyemmät.
  • Kun sinulla on kipua tai särkyä, olemme täällä sinua varten.
  • Kun sinulla on rasitusvamma tai TULE-sairaus eli Tuki ja Liikuntaelinsairaus, voit luottaa meihin.


-NISKA-HARTIAKIPU, ALASELKÄKIPU, POLVIKIPU, OLKAPÄÄKIPU, PÄÄKIPU

-ISKIAS, LIHASREVÄHDYKSET, NOIDANNUOLI

-HIIRIKÄSI, TENNISKYYNERPÄÄ, GOLFKYYNERPÄÄ

-KIERTÄJÄSINKALVO OIREYHTYMÄ, JÄÄTYNYTOLKAPÄÄ

-PENIKKATAUTI, HYPPÄÄJÄPOLVI, JUOKSIJANPOLVI

-AKILLESJÄNTEEN TENDINOPATIA / TENDINIITTI ELI AKILLESJÄNTEEN KIPU

-NIVELSAIRAUDET ; NIVELREUMA, NIVELRIKKO

-PLANTAARIFASKIITTI / PLANTAARIFASKIA

-KYTTYRÄSELKÄ / EMÄNNÄNKYHMY

-JÄNNETUPPITULEHDUS, GANGLIO

-TULEHDUS / TULEHDUKSETRaskausajan hieronta. Kaikki palvelumme soveltuvat raskaana olevalle naiselle. Jos olet raskaana, mainitse varauksen yhteydessä.Kohtaamme jokaisen potilaan/ asiakkaan yksilönä. Tarjoamme kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kehonhuoltoa. Haluamme antaa sinulle sekä kehoa että mieltä hoitavaa hierontaa. Palvelemme sinua Vuosaaressa, Itä-Helsingissä. 

Lämpimästi tervetuloa :)Hierontaotteet ja menetelmät

Hieronnassa käytämme perinteisen klassisen hieronnan tuttuja turvallisia hierontatekniikoita ja hierontaotteita, soveltaen myös muita parhaita hoidon tekniikoita ja hoitomuotoja kuten muun muassa triggerpistekäsittelyä (TrP), erilaiset kivunhoitomenetelmät: tens-hoitomenetelmää hyödyntäen, länsimainen akupunktio eli dry needling / kuivaneulaus, purentalihashierontaa,  manuaalinen terapia hoitomenetelmä, selkärangalle ja nivelille mobilisoivaa hierontaa, faskiahierontaa, pitkittäistä sekä poikittaista hierontaa että urheiluhieronta otteilla, fysikaalisia kylmä- ja lämpöhoitoja, infrapunahoitoa, aktiivisia ja passiivisia venytyksiä, ART = Active Release tekniikkaa, lihastoimintaketjuihin perustuva MET = lihasenergitekniikka, itämaista lääketiedettä, guasha-, sekä kuivakuppaus-hoitomenetelmiä hyödyntäen.Meillä jokaisella itsenäisenä terveydenhuollon ammatinharjoittajana on lain vaatima potilasvakuutus, joka myönnetään vain terveydenhuollon ammattilaisille. Vakuutus korvaa hoidon yhteydessä potilaalle aiheutuneen henkilövahingon, lisätietoja potilasvahingoista (Potilasvakuutuskeskus).


Varmista, onko sinun hieroja terveyshuollon ammattihenkilö. Valviran terveydenhuollon ammattilaisten keskusrekisteristä (JulkiTerhikki).

HIERONTA HOITAA SEKÄ KEHOA ETTÄ MIELTÄ