VARAUSEHDOT

/ MAKSUTAVAT

Maksutavat

Vastaanoton maksutapoina käyvät mm.

1) Käteinen

2) Tilisiirto:  FI25 7997 7996 9000 69 

3) Mobilepay; 0400 80 5454 (HYVINVOINTIA SINULLE) 

4) Meidän oma lahjakortti, joka on oltava voimassa. (HUOM! vanhentunutta lahjakorttia emme lunasta emmekä hyvitä)

5) ePassi  Hyvinvointi (hieronta)  (toimistokulu 5 euroa)

6) eazybreak  Hyvinvointi (hieronta) (toimistokulu 5 euroa),

  eazybreak Combo (hieronta) (toimistokulu 5 euroa)


Varaus- ja peruutusehdot

Varauksen teko

Varauksen voi tehdä kätevästi klikkaamalla varaa aika sivustolta "VARAUSKALENTERI"-linkkiä. Ajanvarauskalenteri aukeaa automaattisesti. Kun olet aikeissa käyttää lahjakortti maksuna, mainitse lisätietokenttään lahjakortin numero. Tarkempia tietoja vastaanotosta saat varauksen myötä vahvistusviestissä. Tehdystä varauksesta saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Säästä vahvistusviesti, sillä saatat tarvita muutosta tai peruuttamista varten. Varauksesta muistutetaan vielä 3 tuntia ennen ajankohtaa sähköpostitse. Voit tehdä varauksen myös puhelimitse tai jättää soittopyynnön tekstiviestitse tai sähköpostitse, varaustasi tehdessä puhelimitse muista myös mainita tulevasta lahjakortista ja lahjakortin numerosta. Otathan huomioon, että tallennettu varaus on aina sitova. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystietonsa varausta tehdessään. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa varauksesta siinäkin tapauksessa, että tekee varauksen toiselle henkilölle. Mikäli saavut myöhässä varatulle ajalle, veloitetaan silti palvelun hinta, ja hoitoaika alkaa siitä, niin kuin varausvahvistuksessa lukee.
 

Varauksen muuttaminen 

Varauksen voi maksutta/kuluitta muuttaa  24 tuntia ennen varattua aikaa. Muutoksen voi myös tehdä puhelimitse soittamalla tai sähköpostin vahvistusviestin "MUOKKAA AJANVARAUSTASI" kautta voit itse valita sinulle uuden sopivampi ajan varauskalenterista, lopuksi paina "LOPETA ISTUNTO", jotta muutos astuu voimaan. Ajan muutoksesta tulee sähköpostiisi välittömästi vahvistusviesti onnistuneesta muutoksesta.


Varauksen peruminen

Varauksen peruminen maksutta/kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Peruminen tehdään vahvistusviestin "MUOKKAA AJANVARAUSTASI"-linkin kautta jonka jälkeen paina "POISTA AJANVARAUS" , poistaa aikasi varauskalenterista välittömästi, lopuksi paina "Lopeta istunto", jotta muutos astuu voimaan. Onnistuneesta peruutuksesta sinulle tulee välittömästi sähköpostitse vahvistus "Ajanvarauksesi on poistettu". 

 "Muokkaa ajanvaraustasi"-linkin kautta peruminen onnistuu 24h, myös viikonloppuisin.

Voit perua ajan tekstiviestitse puh. 0400805454  tai 

sähköpostitse: terveyttajahyvinvointiasinulle@gmail.com 

viestin tulee olla perillä 24 tuntia ennen varattua ajankohtaa, muista myös ilmoittaa nimesi ja hoitoaika jota haluat perua.

Huomioithan, että laskutetaan palvelun mukaisen hinnan, jos

  • ajanvaraus on peruttu alle 24 tuntia.
  • ajanvarausta ei ole peruttu peruutusajan puitteissa ja/tai asiakas ei saavu paikalle

Näin menettelemme myös maksutavan ollessa lahjakortti, joka katsotaan käytetyksi. Varaathan siis sellaisen ajan, jolloin pystyt varmasti tulemaan paikalle.