VARAA AIKA

Anna aikaa hyvinvoinnille.

Kun saavut ensimmäistä kertaa...

Kun saavut ensimmäistä kertaa vastaanotolle tai, jos siitä on jo kauan aikaa kun olet käynyt hieronnassa. Varaathan riittävän pitkän hoitoajan, suositellaan esim. 75min. tai 110min. on riittävän pitkä hoitoaika ensimmäiselle käynnille.  Haastattelen, jossa tarkennetaan mikä on hoidon tulosyy, missä on/ovat kireydet/ kivut/ säryt/ ongelman alueet esiintyvät, kauanko nämä oireet ovat ollut, onko sairauksia, jota minun hierojana tulisi tietää ja huomioida hoitotapahtuman aikana,  yms, tehdään kliiniset testit, jonka kautta saadaan kohdennettua paikallisten lihasten kireydet, kivut ja ongelmat tarkemmin. Jonka jälkeen yhdessä tehdään hoitosuunnitelma, tietysti asiakaslähtöisesti asiakasta kuunnellen mikä on hoidolle tavoite. Pyritään päästä tavoitteelliseen hoitoon yhteistyön kautta. Ja lopuksi samat testit kertaalleen, jotta päästään näkemään hoidon vaikutusta.

Meitä terveydenhuollon ammatinharjoittajia velvoittaa tietyt lakisääteiset lakipykälät. Kaikki hoidon aikana annetut henkilökohtaiset tiedot ja hoidon tapahtuman vaiheet ovat salassa pidettäviä ja luottamuksellisia. Finlexin sivuilta voi käydä tutustumassa tarkemmin terveydenhuollon lainsäädäntöihin www.finlex.fi.

Klikkaamalla varauskalenteri näin pääset varaamaan hoitoajan, josta voit valita sinulle sopivan päivän/ajan ja hoitomuoto. Jos on jotain huomioitavaa tai muuta tiedotettavaa, tai jos tulet maksamaan lahjakortilla tai, jos sinulla on tarjouskoodi niin kirjoita niihin varattuun kentään.