KANTA-ASIAKKUUS

Kanta-asiakkaana saat enemmän 

Hyvinvoinnin avaimet

Valitse sinulle sopivin hyvinvointi-avain.


Hyvinvoinnin Hopea-avain   30€

Hopea-avain on sinulle henkilökohtainen, voimassa ostopäivästä kuusi (6) kuukautta. Hopea-avaimella etusi on kaikista  hoitopalvelun hieronta-hoidon hinnaston hinnasta  -20%.

Ilman hoitopalvelurajoituksia.

KORTIN EHDOT:  Hyvinvoinnin Hopea-avain on henkilökohtainen kanta-asiakaskortti, kortin lainaaminen toiselle henkilölle on kortin mitätöinnin uhalla kielletty. Etu ei koske hoitojen ohessa saatavilla lisähoito-palveluita, lahjakortteja, eikä kanta-asiakkuuksia. Etuja ei voi myöskään yhdistää, esim. kampanjatarjouksista ei voi saada Hopea-avaimella -20% hinnasta pois. Hopea-avaimen kanssa ei voi maksaa lahjakortilla.

Hyvinvoinnin Kulta-avain   80€

Kulta-avain on sinulle  henkilökohtainen, voimassa ostopäivästä  kaksitoista (12) kuukautta. Kulta-avaimella  etusi on  kaikista hoitopalvelun hieronta-hoidon hinnaston hinnasta  -40%. 

Ilman hoitopalvelurajoituksia.

KORTIN EHDOT:  Hyvinvoinnin    Kulta-avain on  henkilökohtainen kanta-asiakaskortti, kortin lainaaminen toiselle henkilölle on kortin mitätöinnin uhalla kielletty. Etu ei koske hoitojen ohessa saatavilla lisähoito-palveluita, lahjakortteja, eikä kanta-asiakkuuksia. Etuja ei voi myöskään  yhdistää, esim. kampanjatarjouksista ei voi saada Kulta-avaimella -40% hinnasta pois. Kulta-avaimen kanssa ei voi maksaa lahjakortilla.

Hinnasto päivitetty 13.09.2020

Anna aikaa hyvinvoinnille